Parhaat hotellit ja hotellitarjoukset

Tältä sivulta löydät hotellit kaikkiin matkakohteisiin sekä parhaat hotellitarjoukset ja jokaiseen budjettiin sopivat halvat hotellit. Nähdäksesi kaikki palveluumme listatut hotellit, sinun tulee ensin syöttää alle matkakohde ja matka-aika sekä seurueesi koko. Painettuasi "Etsi hotelli" -painiketta, palvelu listaa sinulle valitsemanasi ajankohtana matkakohteessasi vapaana olevat hotellit. Halutessasi voit tässä vaiheessa myös muuttaa hakuparametreja ja saada näkyviin esimerkiksi vain kaikki halvat hotellit tai hotellit, joissa aamupala sisältyy huonehintaan. Katso läpi kaikki hotellit ja varaa sinulle sopivin vaihtoehto nyt!

Edullinen

Haemme aina edullisen lennon ja hotellin vertailemalla useaa eri palveluntarjoajaa keskenään.

Helppo

Vertaile ja varaa sinulle sopiva matka ja maksa ne vaivattomasti yhdellä maksulla.

Luotettava

Suomalaista palvelua jo vuodesta 1996.

Kattava

Valitse juuri sinulle sopiva matkakohde laajasta valikoimastamme.

Nopea

Säästä aikaa ja lähde valmiiksi paketoidulle matkalle kauttamme.


Matkapörssi on kotimainen matkatoimisto, joka on perustettu vuonna 1996. Taustalla on yli 30 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus, joka on johtanut kattavaan Internet-toimintaan ja runsaan tuotevalikoiman tarjontaan.

Asiakaspalvelumme sulkeutuu 21.6.2018 klo.15.00 juhannuspyhien vuoksi, mutta verkkokaupastamme voit varata matkasi normaalisti. Our customer service is closing on 21.6.2018 due Mid Summer festivities day, but our online store is open normally. Happy holidays!
Sulje X