Uutuskohde Doha, uuden vuosikymmenen suosikkikohde

Qatarin Doha, erinomainen uutuuskohde suorin lennoin Helsingistä


On helppo ennustaa että Dohasta tulee uuden vuosikymmenen nopeimmin suosiotaan kasvattava matkakohde. Joillekin ristiriitaisiakin ajatuksia herättävä kohde voi antaa matkailijalle paljon. Monelle suomalaiselle yksi tärkeimpiä asioita matkalla on lämpö ja valo. Sitä Qatarissa riittää.

Qatarissa on vain n. 2 miljoonaa asukasta ja se on yksi maailman vauraimmista valtioista. Siksipä rakennuksissakaan ei ole säästelty vaan ne ovat näyttäviä luomuksia. 
Kuitenkin Qatar ja sen pääkaupunki Doha ovat myös aitoa lähi-itää ja arabitunnelma on koettavissa kaikilla aisteilla. 

Qatarin alue on kesäisin paahtavan kuuma. SIksi paras aika matkustamiselle on talviaika. Lämpötilat päivällä ovat ympärivuoden yli 20 astetta ja lähes kaikkina kuukausina päästään jopa 30 asteeseen. 

Doha on kehittynyt monipuoliseksi matkakohteeksi. Ostosmahdollisuudet ovart nykyään erinomaiset ja suosittuja tuliaisia on mm. mausteet, taatelit ja suitsukkeet. Kuten monessa paikassa, Dohassakin hintataso vaihtelee niin kaupoissa kuin ravintoloissa. Paikallisten suosimista paikoista voi löytyä huomattavasti edullisempia hintoja kuin turistialueilta.

Qatar Airways lentää Dohaan jopa kaksi kertaa päivässä Helsingistä. Useimmat lennot lennetään uusilla A350 laajarunkokoneilla. Lentoaika Helsingistä on n. 6 tuntia.

Passi ja viisumi

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia Qatariin jos matkustusaika maassa on alle 90 päivää. Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen ja maahan saavuttae

Valuutta

Qatarin rahayksikkö on Qatarin rial (QAR).

Aikaero

Qatarin aikaero Suomeen on talvella +1 tunti ja kesällä Qatarissa on sama aika.


Matkapörssillä on Dohassa erittäin laaja hotellivalikoima. 

Olemme poimineet kuitenkin muutamia asiakkaiden suosikkeja valintaa helpottamaan.
Matkaa varatessa löydät nämä hotellit helposti kun hotellivaihtoehtojen kohdalla kirjoitat hotellin nimen tai osan siitä Etsi -kenttään.

Radisson Blu Hotel Doha ****  ”Matkapörssi suosittelee”
Radisson Blu Hotel Doha sijaitsee Dohassa, vain muutaman minuutin päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Islamilaisen taiteen museosta, Souq Waqifista ja MIA-puistosta. Tässä hotellissa olet kätevästi lähellä kaikkea. Saatavilla aamiaisella tai ilman ruokailuja.


Arumaila Souq Wagif Boutique Hotels *****  ”Matkapörssi suosittelee”
Tasokas 5-tähden boutique hotelli Dohan sydämessä lähellä kaikkia tärkeitä nähtävyyksiä. Pieni 19 huoneen hotelli tarjoaa yksilöllisen matkakokemuksen hyvin kohuuullisilla hinnoilla. Saatavilla aamiaisella tai ilman ruokailuja.


Kingsgate Hotel Doha ****  ”edullinen vaihtoehto”
Kingsgate hotel on edullinen vaihtoehto Dohassa, kuitenkin kohtuullisella sijainnilla ja tarvittavilla palveluilla. Hotellista löytyy mm. uima-allas, kuntosali ja sauna. Aamiainen saatavilla.


 

 

Miksi varata Matkapörssistä?

  • Lento ja hotelli yhdellä varauksella – säästä rahaa!
  • Valmismatkaturva
  • Ilmastokompensoituja matkoja
  • Yli 200.000 tyytyväistä asiakasta
  • 100% suomalainen matkatoimisto
  • Valittavissa Qatar Airwaysin suorat lennot
  • Ilmainen matkatavaran kuljetus, kun valitset pakettiisi Qatar Airwaysin lennot

KATSO ALTA VALMIITA TARJOUKSIA

KohdeLähtöVrkAteriatLuokitusHintaVaraa