Edulliset matkat Agadir, Marokko

Matka Marokkoon – ihastu Agadiriin – NYT SUORAT LENNOT


Agadir hyppäsi suomalaisten matkailijoiden suosikiksi hetkessä kun suorat lennot Helsingistä taas alkoivat. Eikä ihme!

Upeat hiekkarannat Atlantin rannalla tarjoava Agadir on mielenkiintoinen vaihtoehto rantalomalle! Tasokkaita hotelleja upeine uima-altaineen on paljon ja jokaiseen makuun. Kulttuuri on omaleimainen ja maa tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin tavallisempaa lomaa etsivälle kuin seikkailijallekin. Agadir on Marokon suosituin rantalomakohde. Suosituin ajankohta Agadirin matkalle on marraskuusta huhtikuuhun.

Tutustu Afrikan länsiosan Marokkoon Agadirista käsin – ja olet ehkä löytänyt uuden suosikkikohteesi!

Passi ja viisumi

Marokkoon matkustettaessa passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Passissa tulee olla yksi tyhjä sivu viisumia varten. Saavuttuasi lentokentälle täytät maahantulokortin ja saat passintarkastuksessa viisumin passiisi (90pv)

Valuutta

Marokon rahayksikkö on Marokon Dirhami (MAD)

Aikaero

Kello Marokossa on kaksi tuntia jäljessä Suomen aikaan verrattuna. Lentojen aikataulut on ilmoitettu aina paikallisen ajan mukaan.


Matkapörssillä on Agadirissa erittäin laaja hotellivalikoima. 

Olemme poimineet kuitenkin muutamia asiakkaiden suosikkeja valintaa helpottamaan.
Matkaa varatessa löydät nämä hotellit helposti kun hotellivaihtoehtojen kohdalla kirjoitat osan hotellin nimestä Etsi -kenttään.

Kenzi Europa ****  ”Matkapörssi suosittelee”
Tasokas hotelli Kenzi Europa sijaitsee 100 metriä rannalta ja 300 metriä Agadirin keskustasta vilkkaiden katujen, luksusputiikkien ja ravintoloiden ympäröimänä. Hotellissa on talvisin lämmitetty uima-allas. Saatavilla aamiaisella, puolihoidolla ja all inclusivella. 

 
Odyssee Park Agadir ****  ”Matkapörssi suosittelee”

Best Western Odyssee Parkissa on mukava ja laadukas palvelu. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä rantaa ja monia muita paikallisia nähtävyyksiä. Hotellissa on WiFi, ravintola, baari, uima-allas sekä saunoja ja kylpylähoitoja lisämaksusta.
Myös huoneissa on WiFi. Saatavilla aamiaisella, puolihoidolla ja täysihoidolla.


 
Club Almoggar Garden Beach ***  ”monien asiakkaiden valinta

Tämä edullinen, keskitasoinen hotelli sijaitsee Agadirin alueella lahden puolivälissä, yhden kilometrin päässä satamasta, 600 metrin päässä keskustasta, jossa on paljon kauppoja, basaareja ja baareja. Saatavilla aamiaisella ja puolihoidolla. Hotelli sopii hyvin myös lasten kanssa matkustaville. Hotellissa toimii lastenkerho ja saatavilla on myös perhehuoneita.


 

Miksi varata Matkapörssistä?

  • Lento ja hotelli yhdellä varauksella – säästä rahaa!
  • Valmismatkaturva
  • ilmastokompensoituja matkoja
  • 100% suomalainen matkatoimisto
  • yli 200.000 tyytyväistä asiakasta
  • ilmainen matkatavaran kuljetus, kun valitset pakettiisi Norwegianin lennot

KATSO ALTA VALMIITA TARJOUKSIA

KohdeLähtöVrkAteriatLuokitusHintaVaraa
Surffausta Agadirissä