Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach = lomaa kaikille

Jos haluat aurinkoa, hiekkarantaa, lomailua ja yöelämää edullisesti, Sunny Beach on tehty sinua varten.

Matkapörssistä löydät huippuhalpoja lento+hotelli -paketteja kattavalla hotellivalikoimalla Bulgarian Sunny Beachille. Lähde helpolle ja halvalle aurinkolomalle lyhyen lentomatkan päähän.

Lomaa lapsiperheillekin

Vaikka Sunny Beachilla käy monet nuoret juhlimassa vaikkapa lukuvuoden päättymistä, Sunny Beach on oiva kohde myös lapsiperheille. Lyhyt lentomatka suoraan Helsingistä (noin 3 tunnin lento), huippuedulliset hinnat niin matkoissa kuin paikan päällä eläessä, lapsille soveltuva miellyttävä hiekkaranta sekä ihana ilmasto houkuttelee monia lapsiperheitä kätevälle rantalomalle. Yli 20 asteen lämpötiloja voi nauttia toukokuusta syyskuuhun, ja heinä- ja elokuussa on usein jopa 30 astetta lämmintä.

Varsinkin kesäsesongin (kesä-elokuu) ulkopuolella Sunny Beachille pääsee lomalle huippuedullisesti! Tällöin kannattaa kuitenkin huomioida, että osa palveluista kohteessa voivat olla suljettuna.

Passi ja viisumi
Suomen kansalaiset eivät tarvitse Bulgariaan viisumia. Matkan ajan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti vaaditaan.

 

Valuutta
BGN = Bulgarian leva. Monet ravintolat ja kaupat eivät hyväksy luottokortteja.

Muutamia pankkiautomaatteja. Voit vaihtaa rahaa virallisissa rahanvaihtopisteissä. Rahanvaihto kadulla on kiellettyä.

Aikaero
Sama aika kuin Suomessa

Ostokset
Sunny Beach on sesonkiaikaan vilkas lomakohde. Rantakadun ja pääkadun varrella on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Näistä voit hankkia kaikkea mahdollista vaatteista matkamuistoihin.


KATSO ALEMPAA VALMIITA TARJOUKSIA 
TAI KLIKKAA TÄSTÄ JA RÄÄTÄLÖI OMA EDULLINEN MATKA

 

 

Matkapörssillä on Sunny Beachilla erittäin laaja hotellivalikoima. Hotellien taso Sunny Beachilla on vaihteleva, mutta hintataso edullinen, joten suosittelemme panostamaan hieman parempaan hotelliin. 

Olemme poimineet muutamia meidän ja asiakkaiden suosikkeja valintaa helpottamaan.
Matkaa varatessa löydät nämä hotellit helposti kun hotellivaihtoehtojen kohdalla kirjoitat osan hotellin nimestä Etsi -kenttään.

Best Western PLUS Premium Inn **** ”Matkapörssi suosittelee”

Best Western PLUS Premium Inn -hotelli sopii hyvin koko perheelle. Viihtyisällä allasalueella on lastenallas sekä kaksi vesiliukumäkeä. Hotellissa on myös allasbaari, baari sekä ravintola.

Sijaitsee Sunny Beachin keskustassa, 400 m rannalta, 700 m huvipuistosta ja 2 km vesipuistosta.

Aterioiksi voit valita aamiaisen tai puolihoidon.

Poseidon Apartments *** ”asiakkaiden valinta”

Erittäin edullinen keskitasoinen huoneisto hotelli jossa perusasiat löytyy ja lomailu on helppoa. Hotelli sijaitsee 300 metriä rannalta. Sunny Beachin keskustaan on n. 2,5 kilometriä. Huoneistoissa on keittomahdollisuus mutta voit valita varaukseesi myös aamiaisen tai puolihoidon.

Riviera Fort Beach *** ”asiakkaiden valinta”

Tämä rannalla sijaitseva hotelli on saanut erityisesti kiitosta sijainnistaan.
Myös hyvät uima-altaat niin lapsille kuin aikuisillekin tekevät lomasta erityisen mukavan. Hyvin varustelluissa huoneistoissa on keittomahdollisuus, joten voit myös kokkailla itse. Hotellista löytyy myös ravintola ja baari.


Miksi varata Matkapörssistä?

  • lento ja hotelli yhdellä varauksella – säästä rahaa!
  • matkapakettilain turva
  • ilmastokompensoituja matkoja
  • 100% suomalainen matkatoimisto
  • yli 200.000 tyytyväistä asiakasta
  • ilmainen matkatavaran kuljetus, kun valitset pakettiisi Norwegianin lennot


KATSO ALTA VALMIITA TARJOUKSIA

KohdeLähtöVrkAteriatLuokitusHintaVaraa