Espanja

Espanja matkakohteena

espanjan rannat

Espanjan rannat

Espanjan matkakohteet houkuttavat matkailijaa monipuolisuudellaan. Tästä lähes 50 miljoonan asukkaan maasta löytyy tekemistä jokaiselle. Upeat rannat, vilkkaat ja tunnelmalliset kaupungit, pienet kalastajakylät, kiinnostava ja monipuolinen luonto sekä lukuisat aktiviteettimahdollisuudet saavat vuosi toisensa jälkeen matkailijat suuntaamaan eri puolille Espanjaa.

Suosituin rantalomakohde

espanja matkat

Espanjan maisemia

Espanja on ollut jo pitkään suomalaisten suosituin rantalomakohde. Tämä saattaa johtua siitä, että esimerkiksi Kanariansaarilla on lämmintä vuodenajasta riippumatta. Kanariansaarten ilmastoa sanotaankin maailman parhaaksi ilmastoksi. Välimerellisen ilmaston ansiosta myös muualla Espanjassa ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden.

Ruoka ja viini Espanjassa

Espanja on tunnettu hyvästä ruoasta ja erinomaisista viineistä. Erityylisiä viinialueita löytyy eri puolilta maata ja vaikka matkasi suuntautuisi suurempiin kaupunkeihin, on viinialueille helppo pistäytyä. Myös ruokakulttuurin erikoisuudet vaihtelevat alueen sekä vallitsevan kauden mukaan. Espanjalaiset ovat hyvin ylpeitä ruokakulttuuristaan.
espanjan ruoka ja viini

Espanjan kohdeopas

Mikä on sinun valintasi monista upeista Espanjan lomakohteista? Houkutteleeko yhdistetty ranta- ja kaupunkiloma upeassa Barcelonassa vai halajatko surffaamaan Espanjan pohjoisrannikolle? Lue Espanja matkaopas ja löydä unelmiesi matkakohde. Valitse ensin kohde valikosta!

Kuvat: Istockphoto / Flickr