Pathumwan Princess****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Bangkok-Pathumwan-Princess/”/]

  • Pathumwan Princess****
  • MABOONKLONG CENTRE BANGKOK, 444 PHAYATHAI ROAD, PATHUMWAN, BANGKOK 10330, THAILAND
  • Tämä 4-tähden suosittu ja kehuttu hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan MBK ostoskeskuksen yhteydessä, kävelyetäisyydellä Siam Square ostos- ja viihdealueelta sekä Siam Paragon ostoskeskukselta, joka on Kaakkois-Aasian suurin tavaratalo. Hotelli on yhteydessä Skytrain (National Stadium asema) kaupunkijunajärjestelmään ja Silom Roadin huvitukset sekä Pat Pong ovat lyhyen taxi- tai tuk tuk-matkan päässä. Lentokentälle on 34 km.
  • Varustelutaso: Hotellissa on 462 huonetta. Huoneet ovat tilavat ja niitä on kolmea eri tyyppiä: superior 34 m2 (kuvat 1 ja 4), deluxe (kuva 2) ja execplus 64 m2 (kuva 3), jossa on erillinen makuuhuone. Huoneissa on ilmastointi, satelliitti-tv, radio, puhelin, minibaari, hiustenkuivaaja ja 220 V sähkövirta.
  • Hotellissa on muutama ravintola, leipomo, uima-allas, kuntosali, tennis- ja squashkenttä sekä juoksurata. Hotellissa on myös sauna, kylpylä, kauppa, kauneushoitola, matkatoimisto-, autonvuokraus-, lastenhoito- ja pesulapalvelu. Suosittelemme niille, jotka haluavat olla lähellä parhaita ostosmahdollisuuksia!