Grand Hotel Angiolieri*****

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sorrento-Grand-Hotel-Angiolieri /”/]

  • Grand Hotel Angiolieri*****
  • Via Santa Maria Vecchia 2, 80066 Seiano di Vico Equense, Italy
  • Merenrannan läheisyydessä sijaitseva, vanhaan huvilaan asettautunut Grand Hotel Angiolieri on ihanteellisella paikalla Etelä-Italian Campanian alueen tutkimiseen. Sorrenton kaupunkiin on matkaa 7 km, Pompeijiin 18 km, Positanoon 16 km, Amalfiin 30 km ja Napoliin 45 km. Panoraamanäkymät Napolinlahdelle tarjoava hotelli on vain kahden kilometrin etäisyydellä rannalta ja Seianon kylän keskustaan on matkaa 2,5 kilometriä. Lähimmälle metroasemalle on hotellilta kuuden minuutin ja linja-autopysäkille minuutin kävelymatka.
  • Romanttisen tyylikkäästi sisustetuissa, keskikokoisissa huoneissa on ilmastointi, satelliitti-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja ja maksuton WiFi-yhteys. Hotellihuoneista on näköala joko puutarhaan tai merelle. Saatavilla myös savuttomia huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille.
  • Michelin tähden saanut L’Accanto ravintola tarjoaa välimerellisiä sekä kansainvälisiä ruokia, hotellin muita mukavuuksia ja palveluja ovat muun muassa huonepalvelu ympäri vuorokauden, uima-allas, matkatavarasäilytys, lastenhoito-, autonvuokraus- ja pesulapalvelut sekä mahdollisuus pysäköintiin. Koko hotellissa on saatavilla WiFi-yhteys veloituksetta.