NYT! Matkapörssi tarjoaa: nyt ILMAINEN MATKATAVARAN KULJETUS Norwegianin lentoihin!


Norwegian

Norwegian

Lipun hintaan kuuluu matkatavaran kuljetus per henkilö:

  • RUUMAAN
    -kaksi matkatavaraa, yhden enimmäispaino per kpl on 20 kg. Kunkin laukun koko saa olla enintään 250 x 79 x 112 cm (P x K x L) ja kokonaisympärysmitta enintään 300 cm.
    Erikoismatkatavaroista on erillinen veloitus, esimerkiksi musiikkisoitin tai golfvarusteet, lisätietoa Norwegian.com
  • KÄSIMATKATAVARAT yhteispaino enintään 10 kg
    – yksi käsimatkatavara, enintään 55 x 40 x 23 cm
    – yksi pieni käsimatkatavara, enintään 25 x 33 x 20 cm (esim pieni käsilaukku tai ohut tietokonelaukku, joka mahtuu helposti edessäsi olevan istuimen alle)

Istumapaikkavaraus: Tarjoamme myös ilmaisen istumapaikkavarauksen Norwegianin lennoille. Varauksen jälkeen soita asiakaspalveluumme tai lähetä toive sähköpostitse niin varaamme haluamasi paikat etukäteen.

Norwegianin kaukolennoilla kuuluu myös ilmaiset ateriat lipun hintaan.


Muut lentoyhtiöt

Myös monilla muilla lentoyhtiöillä matkatavaran kuljetus Matkapörssi-varauksella kuuluu hintaan, mutta ei kaikissa lipputyypeissä.
Jos matkatavara ei kuulu hintaan, siitä ilmoitetaan varaamossa.

”Hinta ei sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita.”

Varatessasi lentoja saatat nähdä tämän tekstin lentotietojen yhteydessä. Silloin tähän lipputyyppiin ei kuulu matkatavaran kuljetus ruumassa, vaan ainoastaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran yleisin painoraja on 8kg, mutta joillakin lentoyhtiöillä se voi olla 6kg ja joillakin jopa 10kg. Voit kysyä tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme jo ennen varaamista.

Kuinka lisään matkatavaran varaukselle, jossa ne eivät kuulu hintaan?

Jos varaat lipun, jonka hintaan ei kuulu matkatavara, mutta kuitenkin haluaisit laukun myös ruumaan, voit ostaa matkatavaran kuljetuksen lentoyhtiön nettisivujen kautta lentoyhtiön varaustunnuksella, jonka saat lipun mukana.

Matkatavaran voitte yleensä ostaa myös asiakaspalvelumme kautta, kysy tästä asiakaspalvelustamme.


SULJE VALIKKO