NYT! Matkapörssi tarjoaa: nyt ILMAINEN MATKATAVARAN KULJETUS Norwegianin ja Finnairin* lentoihin!

Myös monilla muilla lentoyhtiöillä matkatavaran kuljetus Matkapörssi-varauksella kuuluu hintaan, mutta ei kaikissa lipputyypeissä. Jos matkatavara ei kuulu hintaan, siitä ilmoitetaan varaamossa. Katso lisää


Norwegian

Lipun hintaan kuuluu matkatavaran kuljetus per henkilö:

 • RUUMAAN
  -kaksi matkatavaraa, yhden enimmäispaino per kpl on 20 kg. Kunkin laukun koko saa olla enintään 250 x 79 x 112 cm (P x K x L) ja kokonaisympärysmitta enintään 300 cm.
  Erikoismatkatavaroista on erillinen veloitus, esimerkiksi musiikkisoitin tai golfvarusteet, lisätietoa Norwegian.com
 • KÄSIMATKATAVARAT yhteispaino enintään 10 kg
  – yksi käsimatkatavara, enintään 55 x 40 x 23 cm
  – yksi pieni käsimatkatavara, enintään 25 x 33 x 20 cm (esim pieni käsilaukku tai ohut tietokonelaukku, joka mahtuu helposti edessäsi olevan istuimen alle)

Istumapaikkavaraus: Tarjoamme myös ilmaisen istumapaikkavarauksen Norwegianin lennoille. Varauksen jälkeen soita asiakaspalveluumme tai lähetä toive sähköpostitse niin varaamme haluamasi paikat etukäteen.

Norwegianin kaukolennoilla kuuluu myös ilmaiset ateriat lipun hintaan.

Finnair

Lipun hintaan kuuluu matkatavaran kuljetus per henkilö:

 • RUUMAAN
  yksi matkatavara, jonka enimmäispaino on 23 kg ja ulkomitat (pituus + leveys + korkeus) enintään 158 cm. Yhdeksi laukuksi voidaan myös laskea näihin mittoihin mahtuva erikoismatkatavara, esimerkiksi musiikkisoitin tai golfvarusteet. Myös enintään 220 cm pitkät sukset lasketaan yhdeksi matkatavaraksi.
  *(Halvimmissa USAn lennoissa ruumamatkatavara ei kuulu lipun hintaan. Varaamossa näytetään kuuluuko matkatavara vai ei.)
 • KÄSIMATKATAVARAT yhteispaino enintään 8 kg
  – yksi käsimatkatavara, ulkomitat enintään 56 cm x 45 cm x 25 cm (22 in x 18 in x 10 in)
  – yksi henkilökohtainen tavara, kuten pieni käsilaukku, pieni kannettavan tietokoneen laukku tai pieni reppu, joka tulee sijoittaa edessäsi olevan istuimen alle ja jonka ulkomitat ovat enintään 40 cm x 30 cm x 15 cm
 • kävelyä helpottavat apuvälineet, kuten kävelykeppi tai kyynärsauvat
 • lapset 2-11-vuotiaat: sama sallittu käsimatkatavaramäärä kuin samassa matkustusluokassa matkustavilla aikuisilla
 • alle 2-vuotias lapsi, jolle ei ole varattu omaa istuinpaikkaa eli sylilapsi: ei käsimatkatavaroita, mutta ruumaan yksi matkatavara kuten yllä. Voit lukea lisää rattaista ja turvaistuimista Finnair.fi

Tietoa matkatavaroista

”Hinta ei sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita.”

Varatessasi lentoja saatat nähdä tämän tekstin lentotietojen yhteydessä. Silloin tähän lipputyyppiin ei kuulu matkatavaran kuljetus ruumassa, vaan ainoastaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran yleisin painoraja on 8kg, mutta joillakin lentoyhtiöillä se voi olla 6kg ja joillakin jopa 10kg. Voit kysyä tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme jo ennen varaamista.

Kuinka lisään matkatavaran varaukselle, jossa ne eivät kuulu hintaan?

Jos varaat lipun, jonka hintaan ei kuulu matkatavara, mutta kuitenkin haluaisit laukun myös ruumaan, voit ostaa matkatavaran kuljetuksen lentoyhtiön nettisivujen kautta lentoyhtiön varaustunnuksella, jonka saat lipun mukana.

Matkatavaran voitte ostaa myös asiakaspalvelumme kautta.

SULJE VALIKKO