Tietosuojailmoitus

Turvaamme henkilötietosi.

Matkavarauksen yhteydessä keräämme sinulta tietoja, joiden avulla voimme varmistaa tilaamasi palvelun laadukkaan toteuttamisen. On siis hyöydyllistä myös sinulle, että jaamme nämä tiedot (vain) välttämätömien yhteistyökumppaneidemme (lentoyhtiöt, hotelliyhtiöt, kuljetusyhtiöt) kanssa. Tallennamme tiedot myös järjestelmäämme. Tietoja käytämme asiakaspalvelun nopeuden ja laadun varmistamiseksi matkavarauksen yhteydesä, ennen matkaa, matkan aikana sekä matkan jälkeen.

Matkapörssin / Lakeuden Matkat Oy:n (myöhemmin Lakeuden Matkat) tietosuojaselosteen tarkoituksena on antaa tietoa sinulle siitä, miten henkilötietojasi käsitellään. Käsittelemme henkilötietosi EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja henkilötietosi ovat turvassa.

Kun varaat matkan Lakeuden Matkoilta, suostut siihen, että tallennamme henkilötietosi ja matkustushistoriasi asiakastietojärjestelmäämme ja tietojasi voidaan käyttää tarvittaviin yhteydenottoihin ja palveluun, sekä markkinointi- ja sisäiseen markkinointitutkimustarkoituksiin. Henkilötietosi kuitenkin kuuluvat sinulle, joten voit halutessasi perua suostumuksesi olemalla meihin yhteydessä myynti@matkaporssi.fi tai puhelimitse +358 (0) 10 665 9400.

Merkittävät muutokset henkilötietojen käsittelyssä päivitämme verkkosivuillemme aina tarvittaessa.

REKISTERINPITÄJÄ

Matkapörssi / Lakeuden Matkat Oy
Y-tunnus 0668156-4
Tarjusojantie 15
90440 Kempele

Lakeuden Matkat Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rekisteriselosteet ovat Lakeuden Matkat Oy sähköisen uutiskirjeen tilaajarekisteri, Lakeuden Matkat Oy:n asiakasrekisteri sekä Lakeuden Matkat Oy varaustietokanta. Rekisteriselosteissa esiteltyjä henkilötietoja voidaan käsitellä Lakeuden Matkat Oy:ssä henkilötietolain mukaisesti.

Tutustu tietosuojailmoitukseen

Tietosuojailmoituksestamme voit lukea mm. seuraavat asiat:

• Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi
• Minkälaisissa tapauksissa jaamme henkilötietosi muiden yhteistyökumppanien kanssa.
• Henkilötietojesi ylläpitämisen kesto
• Minkälaisia oikeuksia sinulla on omiin henkilötietoihisi

Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitus

Kun ostat meiltä edustajamme tai jälleenmyyjämme kautta tai verkossa

Matkavarauksen yhteydessä keräämme sinulta tietoja, joiden avulla voimme varmistaa tilaamasi palvelun laadukkaan toteuttamisen. Mikäli matkavarauksella on lapsia, tarvittavat tiedot kerätään myös lapsista. Kerätyt tiedot näet alta (kaikkia tietoja ei kaikissa tapauksissa kerätä):

Keräämme ja käsittelemme tarvittavia perustietoja, kuten:

  • nimiä, syntymäaikoja, sukupuolitietoja, matkustajatyyppitietoja (aikuinen, lapsi, vauva) ja siviilisäätytietoja.

Keräämme ja käsittelemme myös tarvittavia yhteystietoja, kuten:

  • osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja tietyissä tapauksissa käsittelemme myös yritystietoja, laskutusosoitteita ja maakuljetusosoitteita laukuille. Käsiteltävät henkilötiedot voivat liittyä matkustavaan henkilöön, varauksen tehneeseen henkilöön, lailliseen huoltajaan tai huollettavaan.

Kerämme ja käsittelemme myös matkaasi liittyviä tietoja, kuten:

  • varaus- ja lentolipputietoja (varausnumero, lennon numero, lennon tiedot), hintatiedot, lisäpalvelutiedot (esim. varatut istumapaikat), tarpeellisia lääketieteellisiä tietoja tai tietoja liittyen ruokavalioon, liikuntarajoitteeseen tai muihin rajoitteisiin.
  • tietoja ostoksistasi, esim. mitä, milloin ja mistä ostit ja maskutavan sekä luottokortti- tai muut maksutiedot.
  • tietoja selauskäyttäytymisestäsi internetsivustoillamme.
  • tietoja milloin olet klikannut jotakin mainostamme (mukaan lukien muiden organisaatioiden verkkosivustoilla näkyvät mainoksemme).
  • tietoja sähköisten palveluidemme käytöstä (ml. tieto käyttöjärjestelmästä, IP-osoite, verkkotunnistetiedot ja selaintiedot).
  • tietoja sosiaalisista mieltymyksistä, kiinnostuksenkohteista ja harrastuksista.

Suostumukseesi perustuva käyttö

Kun tilaat meiltä uutiskirjeemme, keräämme sinulta sähköpostiosoitteesti sekä mieluisimman lentokentän. Nämä tiedot tarvitsemme haluamasi uutiskirjeen lähettämiseksi.

Asiakaspalvelutapakset

Kun olet meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavalla, tarvitsemme nämä yhteystietosi ja antamasi tiedot (kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, nimi, varausnumero), jotta voimme palvella sinua tapauksen loppuun asti.

Sisäiset markkinointitutkimustarkoitukset

Voimme käyttää kaikkia varaustietoja palveluidemme parantamiseen ja tilastointiin. Tällaisissa tapauksissa tietoja käsitellään anonyymisti tietojoukkona, eikä matkustajia tunnisteta yksitellen.

Tietojen säilyttäminen

Tietojasi säilytämme vain niin kauan kuin on välttämätöntä. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan tietosuojailmoituksemme mukaisesti vaatimusten mukaisesti, jonka jälkeen tietosi poistetaan. Huomaathan kuitenkin, että samoja tietoja voi olla säilytettynä yhtä aikaa eri paikoissa, koska niillä voi olla eri käyttötarkotuksia. Esimerkiksi tilastointiin käytettävät henkilötiedot voidaan kuitenkin anonymisoida sitten, kun tietoja ei tarvitse säilyttää enää muihin (kuten asiakaspalvelu-) tarkoituksiin. Säilytämme uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä antamasi tiedot niin kauan, kunnes haluat poistua tilauslistalta. Voit perua uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa erikseen pyytämällä, tai jokaisen uutiskirjeen yhteydessä toimitetun linkin avulla.

Henkilötietojen jakaminen

Voidaksemme palvella sinua mahdollisimman hyvin, ja toteuttaaksemme varatun matkan, meidän on jaettava varauksen yhteydessä antamiasi henkilötietoja yhteistyökumppanien kanssa. Näitä ova lentoyhtiöt, hotellit, kuljetusyritykset ja IT-kumppanimme. Jaamme näille alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille vain tarvittavat tiedot. Alihankkijamme ja yhteistyökumppanimme tarvitsevat ja käyttävät tietoja tarjotakseen varaamiasi palveluita sinulle ja meille. Heillä on pääsy vain ja ainoastaan tarvittaviin henkilötietoihin. Kumppanit, keiden kanssa jaamme yhteistietojasi, tekevät meidän kanssa EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämän sopimuksen, jonka puitteissa heidän on toimittava.

Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötietosi ovat tärkeitä sinulle ja meille, ja oikeudet henkilötietoihisi kuuluvat sinulle. Siksi pidämme kokonaisvaltaisesti tietosuojaamme yllä, ja henkilökuntamme tietämystä tietoturva-asioista pidetään vaadittavalla tasolla. Suojaamme henkilötietosi.

Oikeutesi

Oikeutesi on tietää kaikki tarvittava henkilötiedoistasi, joita kerätään ja käsitellään. Nämä on luettavissa tässä tietosuojailmoituksessa.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi erillisellä pyynnöllä milloin tahansa.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä kopio meillä olevista henkilötiedoistasi. Voit myös pyytää henkilötietojesi oikaisua, mikäli joku tieto osoittautuu virheelliseksi.

Päivitämme ja poistamme henkilötietosi, mikäli meillä ei ole mitään lainmukaisia perusteita säilyttä niitä.

Kaikki pyynnöt henkilötietoihisi liittyen voit tehdä veloituksetta, ja niihin vastataan yhden kuukauden kuluttua pyynnöstä.

Lahjakortin arvonnan säännöt

Uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan 500€ lahjakortteja. Lahjakortteja arvotaan kaksi (2) kertaa vuodessa. Arvontaan osallistumisen ehtona on uutiskirjeen tilaaminen joltakin Lakeuden Matkat Oy:n brändeiltä (Easyloma tai Matkapörssi). Arvonnan voittaja valitaan kahdesti vuodessa kaikkien uutiskirjetilaajien kesken. Lahjakortin arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista Lakeuden Matkat Oy:n brändien uutiskirjeissä, sosiaalisessa mediassa ja internetsivuilla. Seuraavan kerran lahjakortti arvotaan 16.3.2019.

Edullinen

Haemme aina edullisen lennon ja hotellin vertailemalla useaa eri palveluntarjoajaa keskenään.

Helppo

Vertaile ja varaa sinulle sopiva matka ja maksa ne vaivattomasti yhdellä maksulla.

Luotettava

Suomalaista palvelua jo vuodesta 1996.

Kattava

Valitse juuri sinulle sopiva matkakohde laajasta valikoimastamme.

Nopea

Säästä aikaa ja lähde valmiiksi paketoidulle matkalle kauttamme.

  • Matkaprssist matkat, lennot, hotellit, osamaksullaMatkaprssist matkat, lennot, hotellit, laskulla