Muut palvelut

Lahjakortti

Lahjakortti on aina mieluinen lahja.
Tilaa matkalahjakortti

Matkarahoitus/Osamaksu

Matkapörssi tarjoaa kattavat rahoitusvaihtoehdot matkallesi. Verkkokaupassa on rahoitusmahdollisuutena on Klarnan osamaksu taikka lasku. Myyntipalvelumme auttaa oikean matkarahoituksen valinnassa ja myös muita rahoitusvaihtoehtoja löytyy asiakaspalvelumme kautta.
Matkarahoitus/Osamaksu

Matkavakuutus

Matkalla, vieraissa oloissa, riskit ovat erilaisia kuin päivittäisessä elinympäristössä. Siksi erityisesti ulkomaanmatkoja varten on hyvä olla matkavakuutus.
Matkavakuutus

Palvelupaketti

Valitse varauksesi yhteydessä palvelupaketti, kun haluat esittää lennolle ruokatoiveita, lentolippuusi tulee mahdollisesti päivämäärämuutoksia (mikäli lipussa on muutosoikeus) tai sinulla on erikoismatkatavaraa, joka tulee varata lennolle etukäteen.

Kaikkia palveluita ei ole mahdollista vahvistaa jokaiselle lentoyhtiölle tai kohteelle. Lentoyhtiö voi myös periä kuluja ko. palveluista. Palvelupaketin hintaan ei sisälly lentoyhtiön tai Matkapörssin lentolipun määrittämät muutoskulut.

Istumapaikka

Lunastamalla istumapaikka-varaus –lisäpalvelun, varmistamme sinulle etukäteen parhaimman saatavilla olevan istumapaikan lennolla. Istumapaikka voidaan myös varata joillekin lentoyhtiöille kuluitta etukäteen (esim. Norwegianin lennot kauttamme!). Istumapaikan varausmaksu ei sisällä lentoyhtiön mahdollisesti veloittamia kuluja istumapaikasta. Mikäli toivotun istumapaikan varaus ei ole mahdollinen, ei lisäpalvelumaksua hyvitetä.

Huonetoive

Valitsemalla Huonetoive-palvelun varaamme sinulle parhaan mahdollisen hotellihuoneen toiveidesi mukaan. Erikoistoive voi olla esim. parveke, terassi, merinäköala, vauvansänky, erilliset sängyt, allergiahuone, jne.

Huonetoive vahvistuu vasta paikan päällä saatavuuden mukaan. Mikäli hotellissa on lisämaksusta valittavissa erikoishuone esim. näköalalla tulee ko. huonetyyppi valita jo lähtökohtaisesti huonetta valittaessa. Huonetoive-palvelumaksua ei palauteta, mikäli toivetta ei pystytä vahvistamaan.

Lippu postitse

Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta tai jos haluat liput normaalilla postilla kotiosoitteeseen kannattaa valita Lippujen toimitus postilla. Muussa tapauksessa liput toimitetaan sähköpostilla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varausnumerot tekstiviestitse

Kun haluat varausnumerot suoraan puhelimeesi tekstiviestillä valitse tämä palvelu varauksesi yhteydessä. Varausnumerot (lento, hotelli, lentokenttäkuljetus) lähetetään 72 tunnin kuluessa varauksesta (yleensä 24h sisällä).