Matkavaraukset erämaksulla tai laskulla

Matkat ja lennot laskulla, osamaksulla tai erämaksulla

Löytyikö mieluisa äkkilähtö? Tai hyvä tarjous unelmien matkakohteeseen mutta haluaisit säästää luottokorttia matkakohteessa maksamiseen. Tai osuuko palkkapäivä vasta viikon päähän? Matkapörssi tarjoaa kattavat rahoitusvaihtoehdot matkallesi lyhyellä tai pidemmälle maksuajalla. Valitse Matkapörssin Erämaksu tai Lasku – saat jopa 36kk maksuaikaa erämaksulla tai 14 päivää korotonta maksuaikaa laskulla!

Rahoitusvaihtoehtojen avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä matkaostoksia verkossa. Verkkopankkitunnuksilla tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Rahoitukseen vaaditaan vähintään 21 vuoden ikä ja rahoitusyhtiön hyväksytty päätös, jonka saa maksamisen yhteydessä.

Myyntipalvelumme auttaa oikean matkarahoituksen valinnassa ja asiakaspalvelumme kautta saat apua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Erämaksu- ja laskuvaihtoehdot matkavarauksiin:


Matkapörssi Erämaksu – jopa 36 kk maksuaikaa
Matkavaraus ja lennot osamaksulla, erämaksulla. Rahotus lomamatkallesi Matkapörssistä.

Jopa 36kk maksuaikaa, maksa haluamallasi tahdilla!

Erämaksu on kertaluotto, jonka avulla voit jakaa matkan maksun kiinteisiin tasaeriin. Maksuajaksi voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta.

Matkapörssi tarjoaa yhteistyössä Svea Ekonomin kanssa mahdollisuuden maksaa valittu matka erämaksulla.

 


Matkapörssi Lasku – 14 päivää maksuaikaa

Matkapörssistä 14 päivää korotonta maksuaikaa matkavarauksellesi. Maksa matkasi laskulla!

Matkapörssin Laskulla saat varauksellesi 14 päivää korotonta maksuaikaa. Tartu matkatarjoukseen heti, maksa vasta kahden viikon päästä! Laskun saatuasi voit vielä vaihtaa suunnitelmaa ja maksaa matkan osissa.

Matkapörssi tarjoaa yhteistyössä Svea Ekonomin kanssa mahdollisuuden maksaa valittu matka laskulla.

Valitessasi maksutavaksi Matkapörssi Laskun, huomioithan seuraavat asiat:

  • Maksuaika 14 päivää
  • Viivästyskorko on 7 % + viitekorko
  • Maksuhuomautuksesta veloitetaan 5 €
  • Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta
  • Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla

Laskun maksaminen pienemmissä erissä

Voit halutessasi maksaa laskusi pienemmissä kuukausierissä, Ostoluottona. Voit maksaa laskultasi vähemmän, kuin laskun kokonaissaldon, kun olet ensin tutustunut laskun mukana toimitettuihin luottoehtoihin ja allekirjoittanut Ostoluottosopimuksen. Ostoluotto on kertaluotto, jonka kuukausittainen minimimaksu on 3 % luoton pääomasta, kuitenkin vähintään 10 €/kk. Tarkemmat Ostoluoton ehdot löytyvät laskun kääntöpuolelta tai sähköpostilaskun liitteistä.

Tutustu Ostoluoton yleisiin ehtoihin

Lue Svean yleiset luottosopimusehdot täältä.


Lennot erämaksulla tai laskulla

Miten varaat lennot erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan lentosi normaalisti lentovaraussivulle. Löydä sinulle sopivat lennot. Matkapörssistä voit varata lennot joka puolelle maailmaa. Suorita varaus loppuun. Viimeistele lentovaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin erämaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Huippua, kiitos! En oo tiennyt, että voin saada lennot osamaksulla jopa Kambodzaan!

Hotellit erämaksulla tai laskulla

Kuinka varata hotelli erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan hotelli hotellinvaraussivulle. Löydä mieleisesi majoitus ja jatka hotellin varaus loppuun. Viimeistele hotellivaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin erämaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Matkat erämaksulla tai laskulla

Miten voit varata lomamatkan erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan matkaasi matkanvaraussivulle. Löydä sinulle sopiva matka ja suorita matkavaraus loppuun. Viimeistele lomavaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin erämaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Osamaksu vai erämaksu

Miten voit varata lomamatkan erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan matkaasi matkanvaraussivulle. Löydä sinulle sopiva matka ja suorita matkavaraus loppuun. Viimeistele lomavaraus

SULJE VALIKKO