Matkat ja lennot osamaksulla/rahoituksella

Lomamatkan maksaminen osamaksulla tai laskulla tuo joustoa matkan varaamiseen

Löytyikö mieluisa äkkilähtö? Tai hyvä tarjous unelmien matkakohteeseen mutta haluaisit säästää luottokorttia matkakohteessa maksamiseen. Tai osuuko palkkapäivä vasta viikon päähän? Matkapörssi tarjoaa kattavat rahoitusvaihtoehdot matkallesi lyhyellä tai pidemmälle maksuajalla. Vaihtoehtoina sinulla on esimerkiksi Svea/Matkaraha tai Collector osamaksu tai lasku.

Rahoitusvaihtoehtojen avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä matkaostoksia verkossa. Verkkopankkitunnuksilla tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Myyntipalvelumme auttaa oikean matkarahoituksen valinnassa ja myös muita rahoitusvaihtoehtoja löytyy asiakaspalvelumme kautta.


Lennot osamaksulla tai laskulla

Miten varaat lennot osamaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan lentosi normaalisti lentovaraussivulle. Löydä sinulle sopivat lennot ja suorita varaus loppuun. Viimeistele lentovaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin osamaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Hotellit osamaksulla tai laskulla

Kuinka varata hotelli osamaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan hotelli hotellinvaraussivulle. Löydä mieleisesi majoitus ja jatka hotellin varaus loppuun. Viimeistele hotellivaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin osamaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Matkat osamaksulla tai laskulla

Miten voit varata lomamatkan osamaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan matkaasi matkanvaraussivulle. Löydä sinulle sopiva matka ja suorita matkavaraus loppuun. Viimeistele lomavaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin osamaksu-/laskuvaihtoehdoista.