Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla

Lomamatkan maksaminen osamaksulla tai laskulla tuo joustoa matkan varaamiseen

Löytyikö mieluisa äkkilähtö? Tai hyvä tarjous unelmien matkakohteeseen mutta haluaisit säästää luottokorttia matkakohteessa maksamiseen. Tai osuuko palkkapäivä vasta viikon päähän? Matkapörssi tarjoaa kattavat rahoitusvaihtoehdot matkallesi lyhyellä tai pidemmälle maksuajalla. Valitse Matkapörssin osamaksu tai lasku – saat jopa 36kk maksuaikaa osamaksulla tai 14 päivää korotonta maksuaikaa laskulla!

Rahoitusvaihtoehtojen avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä matkaostoksia verkossa. Verkkopankkitunnuksilla tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Myyntipalvelumme auttaa oikean matkarahoituksen valinnassa ja asiakaspalvelumme kautta saat apua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Osamaksu- ja laskuvaihtoehdot matkavarauksiin

Matkapörssi Erämaksu – jopa 36 kk maksuaikaa
Matkavaraus ja lennot osamaksulla, erämaksulla. Rahotus lomamatkallesi Matkapörssistä.

Jopa 36kk maksuaikaa, maksa haluamallasi tahdilla!

Erämaksu on kertaluotto, jonka avulla voit jakaa matkan maksun kiinteisiin tasaeriin. Maksuajaksi voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta.

  • Esimerkkilaskelma 2 000 €, maksuaika 12 kk, korko 9,8 %, avausmaksu 19,90 € ja laskutuspalkkio 8,90 €. Luoton kokonaismäärä on 2 234,45 €, josta luottokustannukset ovat yhteensä 106,70 € ja koron osuus 107,75 €. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 23,11 %.

Matkapörssi Lasku – 14 päivää maksuaikaa

Matkapörssistä 14 päivää korotonta maksuaikaa matkavarauksellesi. Maksa matkasi laskulla!

Matkapörssin Laskulla saat varauksellesi 14 päivää korotonta maksuaikaa. Tartu matkatarjoukseen heti, maksa vasta kahden viikon päästä! Laskun saatuasi voit vielä vaihtaa suunnitelmaa ja maksaa matkan osissa.

Lue Svean yleiset luottosopimusehdot täältä.


Lennot osamaksulla tai laskulla

Miten varaat lennot osamaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan lentosi normaalisti lentovaraussivulle. Löydä sinulle sopivat lennot. Matkapörssistä voit varata lennot joka puolelle maailmaa. Suorita varaus loppuun. Viimeistele lentovaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin osamaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Huippua, kiitos! En oo tiennyt, että voin saada lennot osamaksulla jopa Kambodzaan!

Hotellit osamaksulla tai laskulla

Kuinka varata hotelli osamaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan hotelli hotellinvaraussivulle. Löydä mieleisesi majoitus ja jatka hotellin varaus loppuun. Viimeistele hotellivaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin osamaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Matkat osamaksulla tai laskulla

Miten voit varata lomamatkan osamaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan matkaasi matkanvaraussivulle. Löydä sinulle sopiva matka ja suorita matkavaraus loppuun. Viimeistele lomavaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi jokin Matkapörssin osamaksu-/laskuvaihtoehdoista.

Edullinen

Haemme aina edullisen lennon ja hotellin vertailemalla useaa eri palveluntarjoajaa keskenään.

Helppo

Vertaile ja varaa sinulle sopiva matka ja maksa ne vaivattomasti yhdellä maksulla.

Luotettava

Suomalaista palvelua jo vuodesta 1996.

Kattava

Valitse juuri sinulle sopiva matkakohde laajasta valikoimastamme.

Nopea

Säästä aikaa ja lähde valmiiksi paketoidulle matkalle kauttamme.

  • Matkaprssist matkat, lennot, hotellit, osamaksullaMatkaprssist matkat, lennot, hotellit, laskulla