Boston

Boston on Massachusettsin osavaltion monipuolinen ja viehättävä pääkaupunki, jonka perustivat Englannista saapuneet puritaanisiirtolaiset vuonna 1630. Se on Yhdysvaltojen vanhimpia kaupunkeja sijaiten itärannikolla noin 320 km New Yorkista koilliseen.

Boston on täynnä elämyksiä ja kaupunkiin on helppo rakastua eurooppalaisuutensa sekä historiallisuutensa ansiosta. Kaupungissa on kansainvälinen ilmapiiri ja monia etnisiä kaupunginosia, eloisat musiikkitapahtumat, historialliset nähtävyydet, vilkkaat ostoskadut ja maailman hienoimmat yliopistot. Bostonin esikaupungissa Cambridgessä sijaitsee Yhdysvaltojen vanhin yliopisto Harvard sekä Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Matkusta Bostoniin ympäri vuoden – nauti kesäisin auringon lämmöstä ja talvisin kaupungin eloisuus voittaa pakkaset. Tästä kaupunkien helmestä löytyy jokaiselle jotakin olipa kiinnostuksen kohteena musiikki, teatteri, urheilu, shoppailu tai hyvä ruoka! Lomapäivä Bostonissa voisi alkaa lepuuttamalla muutama tunti silmiä MFA taidemuseon egyptiläisellä taiteella, impressionisteilla ja eri aikakausien valokuvausta ihmetellen. Lounastauko on paikallaan ravintolassa satamassa tai puiston penkillä joen äärellä, josta päivä jatkuu tiiviin tunnelman täyteiseen baseball otteluun kannattamaan Red Sox joukkuetta, joka voitti pääsarjan viimeksi vuonna 1918. Päivän päättää illallinen Durgin-Parkissa alkupaloina osterit ja sattumanvarainen tarjoilu, joka on osa ravintolan legendaa.