Los Angeles

Los Angeles tunnetaan ehkä parhaiten jättikokoisista Hollywoodin valkoisista kirjaimista vihertävässä rinteessä – kaupunginosasta, jossa sijaitsevat muun muassa Mann’s Chinese Theater, Walk of Stars, elokuvamaailman viihdekeskus Universal Studios ja Hollywood Bowl. Los Angeles leviää kuitenkin yli 465 mailin alueelle, joten kaupunki on täynnä muutakin mielenkiintoista kulttuuria Malibun surffaajista aina San Pedron vanhan ajan viehätykseen ja kaikkea siltä väliltä.

Los Angelesista lähetätkin tuttuja kuvia postikorteissa: Hollywood kyltti kukkulan rinteellä, yksinäinen lainelautailija vaahtopäiden keskellä tai tienviitta kertomassa saapumisesta rikkaiden asuttamaan Beverly Hillsiin. Kuin kuvat korteissa, on kaupunki elävän elämän versio maan ensimmäisestä huvipuistosta Disneylandista. Malibu, Hollywood, Santa Monica tai Venice Beach, jokaisella Los Angelesin osalla on oma tyylinsä ja tunnuspiirteensä, josta löytyy kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkaajalle.

Tässä matkatarjouksia. Voit vaihtaa järjestystä klikkaamalla otsikkoa. Lisää matkoja löydät matkahausta.

LähtöpaikkaLähtöpäiväMatkan pituusHinta per henkilöLisätietoja
Helsinki 19.05.2019 14 päivää 1528.5 € Aamiainen, Suora lento. KATSO HOTELLIT JA VARAA
Helsinki 26.05.2019 14 päivää 1677 € Aamiainen, Suora lento. KATSO HOTELLIT JA VARAA
Helsinki 02.06.2019 14 päivää 1700.5 € Aamiainen, Suora lento. KATSO HOTELLIT JA VARAA
Helsinki 09.06.2019 14 päivää 1717.5 € Aamiainen, Suora lento. KATSO HOTELLIT JA VARAA

Artikkelit

Filmitähtien jalanjälkiä ja Kalifornian aurinkoa

Los Angeles on myyttien kaupunki – ja osa niistä on totta! Filmitähdet eivät koskaan ole kaukana Hollywoodissa. Rannoilla surffarit elävät ikuista nuoruutta ja suurkaupungin syke