New York

USA:n itärannikolla sijaitseva New Yorkin kaupunki on täynnä kuuluisia nähtävyyksiä aina Empire State Buildingista Brooklyn Bridge siltaan, museoita, teattereita, ravintoloita – mitä vain mieleen juolahtaakaan eli vanhan sanonnan mukaan ”jos kyllästyt New Yorkissa, se on oma vikasi”.

Iso Omena, toisten mielestä kirpeä ja toisten taas makea, ei jätä testaamatta kenenkään makuaistia. Harva omena on joka puraisulla eri makuinen: huippumuoti, ykkösravintolat ja  Broadwayn suositut teatteriesitykset… New York muuttuu joka hetki, mutta siemenkotaansa,  historiaansa, sekään ei pysty enää vaihtamaan. Tutut nähtävyydet Vapaudenpatsaasta World Trade Centeriin ja Metropolitan museosta Keskuspuistoon odottavat edelleen vierailijoitaan tässä kuorensa kiillottaneessa hedelmässä.

Lataa ilmainen New Yorkin matkaopas (PDF): New York travel guide | New York reseguide.

Artikkelit

New Yorkin nähtävyydet TOP 10

Vaikeuksia päättää kuinka viettää aikaa New Yorkissa? Tässä kaupungin perinteisiä sekä hieman uudempiakin suosikkikohteita aikataulun ja päätöksenteon helpottamiseksi.

New York sykkii kellon ympäri

Vastakohtaisuuksien New York vastaa kaikkia odotuksiasi – ainoa mitä sieltä puuttuu on tylsyys. Lähde kokemaan todellisen suurkaupungin pulssi!