Kaikki halvat lennot ja lentomatkat suosikkikohteisiin

Tältä sivulta löydät lennot kaikkiin matkakohteisiin sekä parhaat lentotarjoukset ja jokaiseen matkabudjettiin sopivat halvat lennot. Nähdäksesi kaikki lentomatkat ja eri matkavaihtoehdot, sinun tulee syöttää alle lähtökaupunkisi ja matkakohteesi sekä matka-aika ja seurueesi koko. Katso kaikki palveluumme listatut lentomatkat ja varaa heti lennot matkakohteeseen ja takaisin kotiin. Painettuasi "Etsi lennot" -painiketta, palvelu listaa sinulle parhaimmat lennot ja lentomatkat tarjouksineen valitsemanasi ajankohtana. Tämän jälkeen voit helposti vielä muuttaa parametreja ja tarkentaa esimerkiksi lentoyhtiötä tai tarkkaa kellonaikaa, jonka puitteissa lähtevät tai saapuvat lennot haluat nähdä listallasi. Voit myös säätää hintahaarukkaa ja saada listallesi vain parhaimmat tarjoukset ja muut halvat lennot.

Edullinen

Haemme aina edullisen lennon ja hotellin vertailemalla useaa eri palveluntarjoajaa keskenään.

Helppo

Vertaile ja varaa sinulle sopiva matka ja maksa ne vaivattomasti yhdellä maksulla.

Luotettava

Suomalaista palvelua jo vuodesta 1996.

Kattava

Valitse juuri sinulle sopiva matkakohde laajasta valikoimastamme.

Nopea

Säästä aikaa ja lähde valmiiksi paketoidulle matkalle kauttamme.


Matkapörssi on kotimainen matkatoimisto, joka on perustettu vuonna 1996. Taustalla on yli 30 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus, joka on johtanut kattavaan Internet-toimintaan ja runsaan tuotevalikoiman tarjontaan.

Asiakaspalvelumme sulkeutuu 21.6.2018 klo.15.00 juhannuspyhien vuoksi, mutta verkkokaupastamme voit varata matkasi normaalisti. Our customer service is closing on 21.6.2018 due Mid Summer festivities day, but our online store is open normally. Happy holidays!
Sulje X