Mallorca, edullista lomailua ympäri vuoden

Mallorca – vilkasta elämää, upeaa luontoa

Espanjalle kuuluva Mallorcan saari Välimerellä, noin 170 kilometrin päässä mantereelta, on ollut asuttu jo antiikin ajoista lähtien. Baleaarien saariin kuuluva Mallorca on erityisen tunnettu upeasta luonnostaan johon kuuluu mm. upean värinen ja kirkas Välimeri, jyhkeät kalliorannat ja suuremmat ja pienemmät hiekkarannat,

Tämä perinteinen rantalomakohde tarjoaa hyvät patikointi- ja muut urheilumahdollisuudet.  Tippukiviluolat ovat myös ehdottomasti käymisen arvoisia. Vastapainoksi on tarjolla mainiot ostosmahdollisuudet saaren suurimmassa kaupungissa Palmassa, joka on aito Välimerellinen kaupunki. 

Mallorcan ruokakulttuurille ominaisia ruokia ovat ensalmada leivonnainen, laardi sekä sobrassada makkara. Paella on myös suosittu ruokalaji saarella.

Suosituimpia lomakohteita on pääkaupunki Palman lisäksi yöelämästään kuuluisat Magaluf ja Palma Nova. Hieman rauhallisempaan lomailuun ja lapsiperheille sopii erityisesti Alcudia ja Santa Ponsa.

Mallorca on suosittu kohde myös talvikuukausina, sillä aurinkoa ja aktiviteettejä riittää, vaikka lämpötila ei nousekaan vielä aivan kesälukemiin. Hinnat talvella ovatkin todella edullisia! Lentoyhteydet Helsingistä ovat erinomaiset ja ympärivuoden saarelle lentää Finnair sekä Norwegian.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Espanjaan viisumia. Matkan ajan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti vaaditaan.

Valuutta

Espanjassa käytetään euroa.

Aikaero

Kello Mallorcalla on tunnin jäljessä Suomen aikaan verrattuna. Lentojen aikataulut ovat ilmoitettu aina paikallisen ajan mukaan.


Matkapörssillä on Mallorcalla erittäin laaja hotellivalikoima. 

Olemme poimineet kuitenkin muutamia asiakkaiden suosikkeja valintaa helpottamaan.
Matkaa varatessa löydät nämä hotellit helposti kun hotellivaihtoehtojen kohdalla kirjoitat osan hotellin nimestä Etsi -kenttään.

Palma
Hotel Palma Bellver managed by Melia 
Innside Palma Bosque
BQ Augusta

Palma Nova
Sol Lunamar
Alua Palmanova Bay
Ibersol Son Caliu Mar

Alcudia
Africamar Aparthotel
EIX Lagotel
HSM Lago Park

Santa Ponsa
Holiday Park Apartments
Playas del Rey
Club Santa Ponsa Hotel Apartments

Miksi varata Matkapörssistä?

  • Lento ja hotelli yhdellä varauksella – säästä rahaa!
  • matkapakettilain turva
  • ilmastokompensoituja matkoja
  • 100% suomalainen matkatoimisto
  • yli 200.000 tyytyväistä asiakasta
  • ilmainen matkatavaran kuljetus, kun valitset pakettiisi Norwegianin lennot

KATSO ALTA VALMIITA TARJOUKSIA

KohdeLähtöVrkAteriatLuokitusHintaVaraa